Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



21.1.11

Ελληνικά πετρέλαια. Ντοκουμέντο!



BΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

Λογοπαίγνια!



Διαβάστε μερικά λογοπαίγνια που αφορούν Ιατρικές και όχι μόνο ειδικότητες.
Πραγματικά απολαυστικό!

Δερματολόγος: Γιαφαγούρα
Πλαστικός χειρούργος: Γιαφιγούρα
Οφθαλμίατρος: Γιαθολούρα
Λογοθεραπευτής: Γιαμουρμούρα
Διαιτολόγος: Γιαλιγούρα
Γαστρεντερολόγος: Γιακαούρα
Ουρολόγος: Γιακατούρα ή Κίταμου Ταούρα
Ορθοπεδικός: Γιακαμπούρα
Γυναικολόγος: Γιαχαμούρα
Θέλετε κι άλλα…


Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-Ντολόρες Πάρτον Κεκούνατον Όρες
Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή Μουπέφτη….
Κινέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι Κουναμούτο
Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ Ταρίφ
Βουλγάρα πλαστική χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα
Ιάπωνας νεκροθάφτης: Νασουσίρο Τοκασόνι
Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβι Τοκαδρόνι
Νικαραγουανός τεμπέλης: Σαντινύστα Πούχο
Ρουμάνα ορθοπεδικός: Κάκοσι Μινίσκου
Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα Παζάρεβα
Ρωσίδα τραβεστί: Ταρχίδια Νάκοβα
Τούρκος ποδοσφαιριστής: Μεσούτ Ταβάζ
Ινδιάνος καταδρομέας: Μεγάλο Πεύκο
Αμερικανός πορνοστάρ: Τζον Χόστον
Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι Μασταφίνι
Ιταλός gay πορνοστάρ: Αντόνιο Τονπέρνι
Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ Μισέλ Σεπιντό Καλά
Ισπανός φοβητσιάρης: Αντόνιο Εκλασαμέντες
Ιάπωνας υδραυλικός: ΤρεΧιτο ΚαζαΝακι

Διαβάστε περισσότερα...

12.1.11

Άθλιος κυνηγός VS ηλίθιο ελάφι


Με αφορμή το πέρας της φετινής κυνηγητικής περιόδου, σας παρουσιάζω τον πλέον ...άχρηστο κυνηγό που έχω δει. Άντε και εις ανώτερα!!!


Διαβάστε περισσότερα...

10.1.11


Άρθρο του berde από το gazzetta.

26
Νοεμβρίου 2010 είναι η... αποφράδα μέρα που ο Άγγελος Χαριστέας (Έηντζελ Χάρι), λύνει το συμβόλαιο με την παγκοσμίως άγνωστη Αρλ - Αβινιόν!! Ο Μπερντές σάς αποκαλύπτει όλο το χρονικό της μεταγραφής Χαριστέα στην παλιο-Αρλ...

Καταρχήν το καλοκαίρι, όπως λέει και ο ίδιος ο Χαριστέας σε συνέντευξή του στην Equipe, η Νυρεμβέργη τον πίεσε να πάρει μεταγραφή. Για την ακρίβεια, λέει, τον πίεσαν να φύγει από τη Γερμανία. Σε ποιον το είπαν αυτό; Σε αυτόν που έκανε μεγάλη και τρανή τη ...


... Βέρντερ. Σε αυτόν που έκανε μεγάλη και τρανή τη Νυρεμβέργη, που έδινε κάθε Σάββατο καινούρια παράσταση για τον κόσμο που πήγαινε στο γήπεδο. Αχάριστοι Γερμανοί... Τέλος πάντων.
Φαγώθηκαν τότε ποιος θα τον πρωτοπάρει. Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα. Ήθελε έναν killer στη μηχανή της και τα 2 ονόματα που πέσανε στο τραπέζι ήταν του Χαριστέα και του Βίγια. Αλίμονο όμως και μόνο στο άκουσμα του Χάρι, μνήμες γύρισαν στα ισπανικά κρανία. Τότε που ο Χάρι τούς κάρφωνε στο Euro κάνοντας το 1-1 και τους έστελνε σπίτι τους. Δεν το είχαν ξεχάσει οι κομπλεξικοί. «Εδώ θα φάει ψωμί το σκυλί το μαύρο;;» αναρωτήθηκαν. ΟΧΙ, ΠΟΤΕ... Κι έτσι κατέληξαν στον στούμπο τον Βίγια. Και τι κατάλαβαν;

Αμέσως μόλις έμαθαν στη Μίλαν το ναυάγιο της σίγουρης μεταγραφής του Χαριστέα στην Μπάρτσα, κινήθηκαν να τον αποκτήσουν. Νέα πνοή πλέον στην ομάδα, ήθελαν νέους σε ηλικία παίκτες εκεί γύρω στα 30 με 32 και τι καλύτερο από τον στράικερ Χαριστέα για τον οποίο παραμίλαγε όλη η Ευρώπη... Πάνω που ήταν έτοιμος να πάει στην Ιταλία όμως, έβαλε βέτο ο Πίπο ο Ιντσάγκι... «Τι γίνεται εδώ τώρα; Θα έρθει αυτός ο πιτσιρικάς και θα μου πάρει όλη τη δόξα;» ΟΧΙ, ΠΟΤΕ... Κι έτσι κατέληξαν σε δεύτερο όνομα όπως ο Ζλάταν ο Ιμπραήμοβιτς. Και τι κατάλαβαν;
Είδε ο Βενγκέρ, που κόβει το μάτι του, είδε ότι ούτε η Μίλαν του πρότεινε συμβόλαιο και τρελάθηκε από τη χαρά του! «Αυτόν θέλω, σκέφτηκε... με Σέσκ και Αρσάβιν να τον τροφοδοτούν θα κάνει παπάδες. Ξέρει και μπουζούκι; Ουουουου θα περάσουμε τέλεια. Ακόμα και γκολ να μη βάζει θα κάνουμε κάτι γλέντια στα αποδυτήρια!» Αλίμονο όμως!!! Πέσανε τα τηλέφωνα από τον πρόεδρο της Αρλ στον Αρσέν... «Έλα ρε Αρσέν, τι να τον κάνεις εσύ τον Χαριστέα; Εσύ παίρνεις όποιον θέλεις, άσε και σε μας κάτι. Τώρα ανεβήκαμε και θέλουμε όνομα κράχτη στην ομάδα. Σε παρακαλωωωω... έλααααααα...»

Ε, άνθρωπος είναι κι ο Βενγκέρ, λύγισε μπροστά στα παρακάλια του προέδρου της Αρλ. Κι έτσι πήρε τον Σαμάκ... Και τι κατάλαβε; Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Χάρι κατέληξε λοιπόν στη νεοφώτιστη Αρλ για να δώσει λίγο από το πνεύμα του νικητή... λίγο από την αίγλη του πρωταθλητή Ευρώπης. Αλίμονο όμως! Οι αχάριστοι Γάλλοι, 6 μήνες και 11 ήττες σε 12 ματς μετά την υπογραφή του συμβολαίου λύνουν τη συνεργασία μαζί του. Πόσα γκολ μετράει ο Χάρι στο Σαμπιονά;; Δεν καταλάβαμε γιατί ρωτάτε; Τι σημασία έχει; Όσα θέλει έβαλε. Ρωτάνε μια γυναίκα την ηλικία της;
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως ο πρόεδρος της Αρλ πήγε βράδυ στα σκαλοπάτια του Χάρι και του τραγούδησε για να τον πείσει να μη φύγει... «Ήρθα κι απόψεεεεε στα σκαλοπάτια σουυυυυ να τραγουδήσωωω στερνή φοραααά...» Όμως ο Χάρι ήταν κάθετος στην απόφασή του να φύγει. «Δεν μπορεί εγώ ένας Έηντζελ Χάρι που έχω πάει παντού... που με ξέρει όλη η Ευρώπη... που και μόνο στο άκουσμα του ονόματός μου χορεύουν συρτάκι στις εξέδρες... να μείνω εδώ στην Αρλ – Αβινιόν... παρλεβούδες άμπαλοι και ανοργάνωτοι... Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα...» και με αυτές τις κουβέντες ο Άγγελος πήρε το μπουζούκι του, έβαλε τα ρούχα του στο «λουκάνικο» και πήρε τους δρόμους για νέες περιπέτειες... Άλλωστε, όπως μας απείλησε μέσω της συνέντευξης στην Equipe «είμαι 30 χρονών και δεν σκοπεύω να ολοκληρώσω την καριέρα μου από τώρα»...

Μη μασάς, Χάρι, ο Γενάρης είναι κοντά και υπάρχουν και σύλλογοι όπως η Τσέλσι που εδώ και και 1,5 μήνα σκοράρει με αίτηση του νόμου 105... Στο νησί δεν έχεις παίξει ακόμα ε;;;

Διαβάστε περισσότερα...

Το "τσιμπολόγημα" τη νύχτα βλάπτει τα δόντια


Όσες και όσοι σηκώνονται πεινασμένοι μέσα στη νύχτα και τρώνε, μπορούν να προξενήσουν σοβαρή ζημιά στα δόντια τους, ακόμα και να τα χάσουν, άσχετα με το ακριβές είδος φαγητού που καταναλώνουν, προειδοποιεί μια νέα δανική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, σε έρευνα που δημοσίευσαν στο περιοδικό για θέματα διατροφής "Eating Behaviours", σε συνεργασία με Aμερικανούς συναδέλφους τους, σύμφωνα με το BBC, αποδίδουν τη ζημιά στα δόντια στις...

... αλλαγές στη ροή του σάλιου, το οποίο τείνει να ξηραίνεται τη νύχτα. Όπως αναφέρουν, χρειάζεται αρκετό σάλιο για να απομακρύνει τα υπολείμματα των τροφών κι αυτό μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα την μέρα, αλλά όχι τη νύχτα.

Η έρευνα διήρκεσε επί έξι χρόνια και μελέτησε άνω των 2.200 περιπτώσεων. Το 8% των ατόμων δήλωσαν ότι έτρωγαν συστηματικά μέσα στη νύχτα. Υπολογίστηκε ότι αυτά τα άτομα κατανάλωναν περισσότερο από το ένα τέταρτο της ημερήσιας λήψης θερμίδων αφού είχαν φάει το επίσημο βραδινό φαγητό τους ή ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και ...τσιμπολογούσαν υπό το σεληνόφως.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η κατανάλωση τροφής τη νύχτα, όταν το στόμα είναι πιο ξερό λόγω των μεταβολών στο σάλιο, σημαίνει ότι περισσότερο φαγητό παραμένει στα δόντια και για πιο πολύ χρόνο, με συνέπεια να προκαλείται μεγαλύτερη ζημιά στα δόντια, ειδικά αν τα νυχτερινά φαγητά έχουν ζάχαρη ή οξέα (π.χ. από αναψυκτικά).
Η έρευνα διαπίστωσε ότι τελικά, μετά την εξαετία, οι "νυχτερινοί τύποι" είχαν πληρώσει το "τίμημα", καθώς είχαν χάσει περισσότερα δόντια σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους με πιο φυσιολογικές διατροφικές συνήθειες.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...

3.1.11

Απελπισμένη παντρεμένη


Γράμμα μιας απελπισμένης παντρεμένης, σε περιοδικό πληροφορικής!

Αγαπητό PC- Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το ...


... Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη Γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με auto update, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση"
Με εκτίμηση - Ο administrator

Διαβάστε περισσότερα...