ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ BLOG ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η φωτογραφια της ημερας

Εικόνες με ...σημασία!

6.7.10

Συγκλονιστικό ατύχημα σε ταυρομαχία


Π
άγωσαν οι θεατές μίας ταυρομαχίας στη Μαδρίτη όταν είδαν τον ταυρομάχο Χούλιο Απαρίθιο να σωριάζεται στο έδαφος μετά από φρικτό χτύπημα του ταύρου, που τρύπησε με το κέρατο το λαιμό του και βγήκε από το στόμα του.
Ο Χούλιο Απαρίθιο όδευε προς το τέλος της μάχης καθώς είχε επιφέρει στο ζώο αρκετά δυνατά χτυπήματα με αποτέλεσμα ο ταύρος να έχει χάσει πολύ αίμα, ωστόσο ένα μοιραίο στραβοπάτημα του Χούλιο ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω.
Θέλοντας ο Χούλιο να πάρει τη σωστή θέση μάχης έκανε μερικά βήματα πίσω χάνοντας την ισορροπία του, σκοντάφτοντας πάνω στα πόδια του ταύρου με αποτέλεσμα να ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ

... πέσει στο έδαφος. Στην προσπάθειά του να σηκωθεί ο Χούλιο είδε τον ταύρο να έρχεται κατά πάνω του και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να του αποσπάσει τη προσοχή έστρεψε το πανί προς τη δεξιά μεριά όπου εν τέλει έπεσε με φόρα o μαινόμενος ταύρος, καρφώνοντάς τον με το κέρατο.

Ο ταύρος κατάφερε να του κάνει ένα διαμπερές τραύμα καθώς το κέρατο μπήκε με ορμή από την κάτω γνάθο του ταυρομάχου και βγήκε από το στόμα.
Ωστόσο, μες την ατυχία του ο Χούλιο στάθηκε τυχερός που δεν τον έσυρε μαζί του ο εξοργισμένος ταύρος. Γρήγορα οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε 6ωρη επέμβαση αφού όπως διαπίστωσαν οι γιατροί το κέρατο του έσπασε μερικά δόντια, ενώ του τρύπησε και την γλώσσα.
Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν με σιγουριά εάν θα αποκατασταθεί πλήρως.
Προσοχή το βίντεο είναι για γερά νεύρα.