Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



7.7.10

Άνοιξε ακαδημία του έρωτα στο Βερολίνο


Θ
έλετε να μάθετε τα μυστικά του έρωτα, αλλά φοβάστε μήπως η πραγματική παρτενέρ σας δυσαρεστηθεί;
Ή μήπως θέλετε να βελτιωθείτε στον τομέα του σεξ;
Η “Ακαδημία του σεξ” είναι εδώ για να σας τα μάθει όλα χωρίς φόβους και ενδοιασμούς.
Η νέα αυτή έκθεση άνοιξε τις πύλες της στο Βερολίνο με σλόγκαν “μια έκθεση για όσους θέλουν να αγγίζουν τα πάντα”.
Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία τόσο σε άνδρες, όσο και γυναίκες να βελτιωθούν ή να μάθουν τα μυστικά του σεξ, κάνοντας εξάσκηση σε ...

... πλαστικές κούκλες, όπως είναι αυτές των βιτρινών των μαγαζιών.
Με την διαφορά ότι αυτές έχουν ερωτογενείς ζώνες και επομένως αντιδρούν σε κάθε άγγιγμα, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να εξερευνούν ανδρικά και γυναικεία σώματα, χωρίς το άγχος της απόδοσης.
Οι γυμνές αυτές κούκλες υπάρχουν σε διάφορες στάσεις και όταν κάποιος ή κάποια τις αγγίξει σωστά, ανάβουν και σβήνουν τα λαμπάκια τους και ακούγεται μια φωνή... επιβράβευσης. Παράλληλα υπάρχουν και κούκλες για πιο ιδιαίτερα γούστα, όπως είναι το μαστίγιο κλπ, οι οποίες μετράνε το πόσο απολαυστικό ήταν το χτύπημα με το χέρι ή το μαστίγιο.
Με αυτόν τον τρόπο οι “μαθητές” της ακαδημίας μπορούν να πάρουν οδηγίες και να δουν παραδείγματα για όλα όσα τους απασχολούν πάνω στο θέμα του σεξ, από στοματικό έρωτα μέχρι ένα απλό στριπτίζ, ενώ παράλληλα μέσα από τα παραδείγματα αυτά μπορούν να μάθουν την τεχνική για της επίτευξη του τέλειου οργασμού.
Όπως δηλώνει ο Uta Barkow, διευθυντής της αλυσίδας Sex-Shop που διοργανώνει την έκθεση: “Μέχρι στιγμής έχουμε επισκέψεις από πολλούς άνδρες, αλλά και από ίδιο αριθμό γυναικών”, ενώ επίσης πρόσθεσε πως οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες, ενώ οι άνδρες συνήθως ντρέπονται.
Τέλος, πέρα από τις πρακτικές δοκιμές και εκπαιδεύσης, στην έκθεση αυτή υπάρχει και προβολή ταινιών, στις οποίες αναλύονται οι διάφορες σεξουαλικές στάσεις, πέρα από την κλασσική “Υπόθεση” των συγκεκριμένων ταινιών.
Άξιο ανφοράς είναι το γεγονός πως πριν από την συγκεκριμένη ακαδημία, είχε ανοίξει φέτος και μια ακόμα στο Λονδίνο, ενώ αναμένεται να ανοίξει και στην Βαρκελώνη.