Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



20.10.09

Έρχονται τα Windows 7

Στις 22 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα ολοκαίνουρια Windows 7. Το νέο λειτουργικό σύστημα, (κατά τα λεγόμενα της Microsoft), θα είναι το καλύτερο που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρεία.
Στις 31 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη και η ελληνική έκδοση ενώ υπάρχουν 3 εκδόσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Η βασική έκδοση είναι η...

Home Premium με τιμή διάθεσης τα 124,99 ευρώ για αναβάθμιση από τα Vista και 204,99 ευρώ για την κανονική.
Η έκδοση Professional απευθύνται στους επαγγελματίες και κοστίζει 299,99 ευρώ για αναβάθμιση από Vista και 319,99 ευρώ για εγκατάσταση από την αρχή.
Η κορυφαία έκδοση είναι η Ultimate, που προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και κοστίζει 309,99 ευρώ για αναβάθμιση και 334,99 ευρώ για εγκατάσταση από την αρχή.
Πρέπει επίσης να σημειώσουμε, ότι αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και οι χρήστες που έχουν εγκατεστημένα στο PC τους τα windows XP.
Κάποια από τα νέα, σημαντικά, χαρακτηριστικά στο νέο λογισμικό, είναι ότι είναι πολύ πιο "ελαφριά",και καταναλώνουν πολύ λιγότερους πόρους από το σύστημα καθώς όλες οι εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.Επίσης η μπαταρία στα νέα notebook, που θα έχουν το νέο λογισμικό, θα κρατάει πολύ περισσότερο χρόνο, και επίσης θα διαθέτουν οθόνη touch-screen. Επίσης με τα νέα windows 7, έρχεται ενσωματωμένος και ο καινούριος Internet Explorer 8. Η νέα έκδοση, εγκυάται μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη ασφάλεια.
Δείτε {εδώ}, δέκα μικρά βιντεάκια, παρουσίασης του νέου λογισμικού της Microsoft.