ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ BLOG ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η φωτογραφια της ημερας

Εικόνες με ...σημασία!

23.9.09

Καταστροφικές οι ενέσεις Μπότοξ και οι πλαστικές επεμβάσεις για τους ηθοποιούς

Κάτι πιάνει τους διάσημους -κυρίως τους ηθοποιούς- και θέλουν να δείχνουν συνέχεια νέοι και όμορφοι. Ίσως φταίει η δουλειά τους, γι’ αυτό χρησιμοποιούν καλλυντικά, κάνουν ενέσεις ομορφιάς και αν χρειαστεί καταφεύγουν και στην...

πλαστική χειρουργική. Ωστόσο είναι και κάποιοι που αντιστέκονται σε αυτό το πρότυπο ομορφιάς που θέλει όλους να μοιάζουν μεταξύ τους και να δείχνουν τρομακτικά τέλειοι. Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ Mamma Mia Κόλιν Φερθ, δήλωσε ότι είναι "καταστροφικό" να υποβάλλεται κάποιος σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο αν θέλει να εκφράζεται ως ηθοποιός.
"Το πρόσωπο πρέπει να συσπάται αν ασχολείσαι με την υποκριτική", δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός στο ραδιόφωνο του BBC.
"Γιατί να πάρεις ένα βιολί και να κάνεις τις χορδές του έτσι ώστε να μην δονούνται;"
Οι ενέσεις Μπότοξ, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στο Χόλιγουντ, παραλύουν προσωρινά τους μύες στο πρόσωπο κάνοντας σχεδόν αδύνατο να κάνει κάποιος γκριμάτσες ή να ανασηκώνει τα φρύδια του.
Ο ίδιος όμως είπε ότι δεν είναι απόλυτα αντίθετος με όσους επιλέγουν να κάνουν πλαστική, "αν διαθέτουν τα χρήματα και δεν τους ενοχλεί ο πόνος".
Παραδέχτηκε ότι "θα το έκανα από την επόμενη μέρα αν πίστευα ότι θαέδειχνα ωραίος αλλά δεν έχω δει κάτι που να θεωρώ ότι είναι επιτυχημένο".
Ο ηθοποιός προωθεί αυτή την εποχή την τελευταία του ταινία "Ντόριαν Γκρέι", μία μεταφορά του έργου του Όσκαρ Γουάιλντ για έναν άνδρα που μένει για πάντα νέος.