Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



20.10.09

Κοτόπουλα made in China

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρακολουθήστε την παραγωγή του κοκκινιστού κοτόπουλου ή καπνιστού. Αυτή η πρακτική μπορεί να συμβεί λόγω της εισαγωγής τροφίμων από την Κίνα!
Σημαντικό!
Μπορούν να παρέχουν χιλιάδες τόνους νεκρά κοτόπουλα κάθε εβδομάδα. Γιατί; Κοίτα! Το πρωί αρχίζει ο αγώνας για τη συλλογή νεκρών κοτόπουλων
Ψάχνουν για νεκρά κοτόπουλα
Περίπου 5 υπάλληλοι που προσέλαβε ο προϊστάμενος αναζητούν να...
αγοράσουν τα νεκρά κοτόπουλα
Το νεκρό κοτόπουλο κόστίζει 1 RMB και πωλείται στα 9 RMB μετά τη μεταποίηση

Συγκέντρωση των νεκρών πουλερικών κοτόπουλα πεταμένα παντού στο πάτωμα.
4 υπάλληλοι που έχουν αρχίσει να δακρύζουν απο τα φτερά βυθίζουν τα κοτόπουλα σε βραστό νερό σε ένα σκουριασμένο λέβητα.
Η Δυσωδία είναι μερικές φορές τόσο μεγάλη που ακόμη και οι πιο έμπειροι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντισταθούν.
Οι Εργαζόμενοι βιάζονται για το ξεπουπούλιασμα.



Προσθήκη χημικών για απολύμανση για να κάνουν μια κότα να φαίνεται πολύ νόστιμη ευπαρουσίαστα, τα κοτόπουλα θα πάνε στην Ευρώπη.
Στείλετε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείτε για να διατηρήσετε την υγεία σας, αποφύγετε όλα τα τρόφιμα που εισάγονται από την Κίνα ... Για να διατηρούμε τον πλανήτη μας καθαρό,πρέπει να καταναλώνουμε τα περισσότερα τοπικά προϊόντα: Το κόστος Διοξειδίου του άνθρακα που απαιτείται για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων εμπορευματοκιβωτίων που φορτώνονται με προϊόντα που παρασκευάζονται στην Κίνα είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης ... Για να διατηρήσετε τα προϊόντα διατροφής μας και των παραγωγών μας ζωντανά , τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερο, περιφερειακά προϊόντα της χώρας μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Είναι γεγονός! Καθένας από εμάς είμαστε περισσότερο ή λιγότερο φοβισμένοι απο προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Αλά μπορείτε κάπως να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα που αγοράζετε; Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Τα πρώτα 3 ψηφία στο γραμμικό κώδικα του προϊόντος δείχνει ότι τον κώδικα της χώρας όπου έγινε το προϊόν.
Παραδείγματα Όλοι οι κωδικοί που αρχίζουν με: 690, 691, 692 εως 695 είναι από την Κίνα.Με Κώδικα 471 κατασκευάζεται στην Ταϊβάν

Είναι δικαίωμά μας να ενημερωθούμε γιατί, πρέπει να προστατευθούμε. Σήμερα, οι κινέζοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές δεν προτιμούν τα προϊόντα που γράφουν"Made in China". Αλά, μπορεί να είναι αναγνώσιμη η χώρα όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα. Θυμηθείτε τους πρώτους 3 αριθμούς 690 με 695 αναφέρει "Made in China". Είναι δικαίωμά μας να ενημερωνώμαστε.

Εδώ είναι το σύνολο των γραμμωτών κωδικών που χρησιμοποιούνται:
00 -- 13: ΗΠΑ και Καναδάς
30 με 37: Γαλλία
40 έως 44: Γερμανία
49: Ιαπωνία
50: Ηνωμένο Βασίλειο
57 ~: 64 ~ Δανία: Φινλανδία
76 ~ Ελβετία και το Λιχτενστάιν ~
628: Σαουδική Αραβία ~
629: United Arab Emirates
740-745: 480-489 Κεντρική Αμερική: Φιλιππίνες
Πες το σε όλη σου την οικογένεια και στους φίλους σου!