Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



12.4.10

To Farmville του "έφαγε" 1400$


Τ
ο Farmville είναι το πιο δημοφιλές δωρεάν παιχνίδι στο Facebook και ο σκοπός σας είναι να καλλιεργείστε και να φροντίστε το εικονικό σας χωράφι.
Το δωρεάν αυτό παιχνίδι όμως, κόστισε σε μια Βρετανή μητέρα 1400 “πραγματικά” δολάρια αφού ο 12χρονος γιος της τα ξόδεψε στο παιχνίδι.
Το παιδί πήρε την πιστωτική κάρτα της μητέρας του για να αγοράσει νέο υλικό για το παιχνίδι και χρειάστηκε μόνο δύο εβδομάδες για να εξαντλήσει το όριο της.
Το Farmville, το οποίο τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι έχει πάνω από ...

... 75 εκατομμύρια παίκτες το μήνα, είναι μία δωρεάν εφαρμογή. Όμως, οι παίκτες μπορούν να δαπανήσουν χρήματα για συμπληρώματα, όπως εικονικές καλλιέργειες, εργαλεία και αχυρώνες.
Η Zynga, η εταιρεία πίσω από το Farmville αλλά και άλλα δημοφιλή παιχνίδια του Facebook, λέει ότι τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν ένα μεγάλο τμήμα παικτών και όχι μόνο τους νέους.
Τέλος η μητέρα, υποστήριξε ότι δεν φταίει η Zynga, το Facebook ή η τράπεζα, αν και προσπάθησε να πάρουν πίσω τα χρήματα λέγοντας οτι θα επιθυμούσε να υπήρχε επιπλέον ασφάλεια για την πρόληψη τέτοιων δαπανών.