Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



24.10.09

Τέλος τα Stage σε Δημόσιο και ΟΤΑ

Την οριστική κατάργηση των προγραμμάτων Stage στο Δημόσιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, και την κάλυψη των αναγκών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέσω του ΑΣΕΠ αποφάσισε την Παρασκευή η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, την οποία ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος στο εξής καταργούνται και απαγορεύονται τα Stage στο...

δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ.
Επίσης, στον ιδιωτικό τομέα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν τα Stage ως μαθητεία, εφόσον ισχύουν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και χρηματοδοτούνται κυρίως από κοινοτικά κονδύλια.

2 σχόλια:

Albus Genius είπε...

Ωραία τα κατάργησε τα stage και δεν θα πληρώσει τους "παράνομους" που δούλεψαν.Αυτοί που τους διόρισαν και τους κορόιδεψαν θα τους πιάσει κανείς; Φυσικά και όχι.΄Οπως δεν έπιασε εκείνους που τα αρπάξανε από τη Ζήμενς ΄Αρα φταίνε αυτοί που έψαχναν για μεροκάμματο.Κακώς ψάχνανε να πεθαίνανε να μην πηγαίνανε.Κάτω αυτοί που δουλεύανε απάνω αυτοί που τους τοποθετήσανε. Κάτω οι άφραγκοι απάνω οι φραγκάτοι. Συνήθως τον πιο αδύναμο πατάνε στο κεφάλι και στο τέλος εμείς οι άλλοι χαιρόμαστε που το πατήσανε το ρεμάλι που έψαχνε για δουλειά.

ekabitis είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να λέμε τώρα!