Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



27.3.10

Το πρώτο τρισδιάστατο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι


Στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσει στη Βρετανία να μεταδίδει το πρώτο τρισδιάστατο τηλεοπτικό κανάλι της Ευρώπης ανακοίνωσε την Παρασκευή το βρετανικό δορυφορικό "μπουκέτο" BSkyB. Το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το κανάλι αυτό θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι. Το κανάλι, που θα ονομάζεται Sky 3D, θα μεταδίδει τις πρώτες εβδομάδες διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις και κατόπιν θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές.
Το Sky 3D θα παρέχεται δωρεάν στους ...

... συνδρομητές της υπηρεσίας του Sky, όμως οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν μια τηλεοπτική συσκευή που να μπορεί να αναμεταδίδει τρισδιάστατη εικόνα. Σύμφωνα με το BSkyB, πολλές εταιρείες (όπως οι Sony, Samsung, LG και Panasonic) σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά τέτοιους δέκτες. Οι θεατές θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά.
Εν αναμονή των ειδικών τηλεοπτικών συσκευών, οι Βρετανοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Sky 3D από τις περίπου 1000 παμπ σε όλη τη χώρα που έχουν ήδη αποκτήσει συνδρομή.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

2 σχόλια:

Eva F. είπε...

Πολύ καλό το βρίσκω....
Εδώ άραγε πότε?.....
Την καλησπέρα μου.

ekabitis είπε...

Ίσως να το προλάβουν τα ...παιδιά μας.
Χαχαχα!!!