Η φωτογραφια της ημερας


Εικόνες με ...σημασία!.


Hide / Show



7.11.09

Από 08/11 η ταυτοποίηση των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας

Από τις 08/11 τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας, όπως προβλέπεται από το νόμο (Ν.3783/2009). Όλοι οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής Cosmoκάρτα, What's up, Frog και Ciao θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία ταυτότητας τους, προκειμένου να...

ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους, ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές καρτοκινητής Cosmote, που έχουν ενεργοποιήσει τη σύνδεσή τους μέχρι και 07/11/2009, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2010, προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το καρτοκινητό τους.
Η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται στα καταστήματα Cosmote, στο εμπορικό δίκτυο Γερμανός, στα OTEshops και σε όλα τα σημεία του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.
Ο συνδρομητής πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και τη SIM κάρτα ή τον 20-ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω σε αυτήν.
Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται με την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων και είναι κοινή για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές καρτοκινητής.

Η Cosmote στην ανακοίνωσή της επεσήμανε τα ακόλουθα:

- Η διαδικασία της ταυτοποίησης αφορά μόνο στην καρτοκινητή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές των προγραμμάτων συμβολαίου της εταιρίας δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν νέα δήλωση των στοιχείων τους.

- Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.

- Η εγγραφή των συνδρομητών στους τηλεφωνικούς καταλόγους είναι προαιρετική. Αν οι συνδρομητές δεν επιθυμούν τα στοιχεία τους να καταχωρηθούν σε τηλεφωνικούς καταλόγους, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης.

- Σε περίπτωση που αλλάξει στοιχεία ο συνδρομητής ή ο χρήστης, ο συνδρομητής θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα την εταιρία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας ή κλοπής της SIM κάρτας, η οποία πρέπει να δηλώνεται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.